Nov 27, 2014, 6:56 PM  

Нека слънцето ми се усмихне! 

  Poetry » Love
375 0 0

Нека слънцето ми се усмихне,

нека има пролет и цветя,

друга сърце няма да обикне,

всичко лошо аз ще ти простя!

 

Ще правя красота, добро,

пречистен от любовта свята,

по-ценна си от злато и сребро,

просто ти си ми мечтата!

 

 

 

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??