12.07.2007 г., 9:00 ч.

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛСКО 

  Поезия
575 0 0
Станишев във "РЕАЛНО"се изказа,
на народа със усмивка каза:
"Няма идеална скала,за заплати,
в нашата държава "Трала-лала",
производителността във работата,
е, народе, ниска, ако да работите,
усърдно ви не стиска - вашата заплата
ще е още дълго, дълго време ниска...
Да действаме по Европейски,
и даже малко корифейски,
да ви помага, със идеи, аз предлагам - Светльо Нейнски...
Парламента призив ще отправи,
заплатите на депутатите да са по здрави,
че корупция да няма в този ред,
да вървим по КОМСОМОЛСКИ ний напред!"
Народа се замисли, изведнъж, връз него тези думи
се изсипаха кат летен дъжд,
гръм удари в този час - просветление получи
народа ни тогаз:
Партията БСП - най-работеща е - хайде бе!
Коалицията се сглоби - пред народа тя се провали!
Демократичния контрол се някъде покри,
влиянията задкулисни той поскри...
Справедливостта е много ниска,
как народа да устиска???
Новото ниво на нетърпимост,
тъй назря по необходимост...
Първи сме по бедност в Европейските държави,
кой те тъй, Българийо, оправи???
Да се вдигне АСПАРУХ ЮВИГИ,
той, народа, вика,
та да види СВОЯТА БЪЛГАРИЯ ВЕЛИКА!

© Дайан Флор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??