21.07.2007 г., 13:18 ч.

Минус Едно ( Право Огледало) 

  Поезия
2995 0 17


-1
защото ви обичам

Мистична. Лирична. Практична.
Понякога лоша. Понякога зла.
Обичаща. Нежна. Себична.
Понякога весела. Друг път - едва.
*
През Мъжкото време -
на мъжко стреме.
В очите съзвездия дремят.

Дух светъл. Домашен.
Ураган поразяващ и страшен.
Крехка-корава душа.

Бленувана. Мразена. Чужда.
Рамо за плачене.(При нужда.)
Приятел, роднина и майка - в едно.

От люлка до края.
През Ада и Рая.
Без нея съм минус едно!
*
Мистична. Типична. Епична.
Понякога лоша. По-често добра.
Обичана, нежна, не лична.
С една дума - Жена!

22 Август 2003, Ломбо Есте.

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??