22.07.2009 г., 0:43 ч.

Минути за мен... 

  Поезия » Философска
511 0 3

В алеята присядам тихо

с любимо кътче... свят зелен...

Ех, как греят цветните алеи,

сърцето ми остава в плен.

 

Върба... с клоните прегръща

и гали, ех, всеки минувач...

И статуята - Майчина  прегръдка,

ме среща в сутрин или в здрач...

 

И тихо пейката любима

днес душата моя приюти...

и грейва струята  във рими

и знаеш, Боже, само Ти...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??