11.03.2012 г., 15:25 ч.

Миньор 

  Поезия » Пародии
3434 0 1

Миньор е моят татко –

миньор ще съм и аз!

Ще бачкам без заплатка,

пък вижте ме тогаз!

 

Ще къртя като татко

коравата скала...

С три думички, накратко:

без пукната пара!

 

А татко ще ни храни –

рода си да спаси

сред дивите балкани

със пенсийката си!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??