Щом Вселената има за тебе подарък
нека бъде избран с нейна следа
Всичко материално изтлява и свършва,
а тук сме затрупани от такива неща.
Приемѝ кристално чисти ум и сърце,
дух мощен обходил небесни простори,
светлина надвила мрака нелеп, като
меч съдбоносен враговете преборил!
Този дар ще остане завинаги с теб.
Той, е твоето богатство над земните страсти.
Вселената знае как да дари избраният... теб
и отвори възможности, добри и прекрасни.
© Валя Сотирова Всички права запазени