29 dic 2023, 8:33

Дар 

  Poesía
88 0 0

Щом Вселената има за тебе подарък

нека бъде избран с нейна следа

Всичко материално изтлява и свършва,

а тук сме затрупани от такива неща.

 

Приемѝ кристално чисти ум и сърце,

дух мощен обходил небесни простори,

светлина надвила мрака нелеп, като

меч съдбоносен враговете преборил!

 

Този дар ще остане завинаги с теб.

Той, е твоето богатство над земните страсти.

Вселената знае как да дари избраният... теб

и отвори възможности, добри и прекрасни.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??