29.03.2012 г., 19:29 ч.  

Мираж ли! 

  Поезия » Философска
447 0 0

Мираж ли!



Преминах планини, поля зелени,
от утринна роса - вода отпих,
със сетни сили, а очите уморени,
съгледах в хоризонта и разкрих:

как в бъдещето наше тлее сътворено,
събрало в себе си Вселената - Сърце,
в мираж - от зноя може би родено,
или видях на Бог сияйното лице!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??