17.04.2007 г., 8:40 ч.

Мishell - страст си ти... (+18) 

  Поезия » Еротична
2206 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Мishell - страст си ти...


разкъсвам листа и протягам ръка
в монитора потъвам и при теб съм сега
докосвам те сякаш съм сън
но напирам и ти не ме искаш вън

треперейки бавно се спускам към теб
усещаш дихание предизвиквам стенание
настръхваш и нежни капчици избиват
по възбуждащо се тяло

разкривам гръдта ти
тъй прекрасна е сега
дишаща молеща
искаща страстта

зад теб шепнешком изричам всички тези неща
които те правят безсилна и безпомощна
пръсти обхождат цялото ти тяло
докосват натискат галят се в теб

гласът ми изгаря те и той те прониква
дрезгаво разтърсва и сластно те облива
дрехите спускат се една по една
докосвайки кожата усещаш гола си сега

нежна капчица промъква се от твоите недра
плъзга проблясва вибрира
впиват се устните ми и попивам с език
дълбоко във тебе чува се вик

сграбчвам дупето ти потно
и впивам зъби в прекрасната ти шия
не плаши се няма да паднеш
ръката ми здраво те притиска

гали те със нокти и леко потрива
после бавно във кръг сe върти
слюнката от устите ни рязко със звук
намира желанието и хлъзгава си...

поеми го целият е твой
не го жали
за теб мечтае
и страстите във теб ще разгори
ще избухне и цяла ще сияеш
свещени спазми и оргазмен вик

изгряваш с цялото си великолепие
от бог създадена жена
загубила срама намерила греха
оставила се на ласки и благословена така
в едно ДЯВОЛ и ГОСПОД единни са
защото са в нея теб ЛЮБОВТА!

© Иван Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??