16.12.2010 г., 14:24 ч.

Мишле 

  Поезия » За деца
689 0 3

Ей, мишле, къде така

със сиренце в ръка.

Котаракът дебне там:

"Ей сега ще те изям".

 

Бързо в дупката се скрий

и опашчица подвий,

сиренцето си загризкай

и от страх не пискай.

 

Че котакът гладен е сега,

може да те хване, за беда.

Сладко сладко да те схруска

рано-рано за закуска.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??