15.06.2008 г., 13:18 ч.

Мишленце 

  Поезия » За деца
747 0 1

Мишле съм аз мъничко,

по-сладичко от всичко.

Аз нещо скришно имам-

под блузката прикривам.

"За тебе" - пише там

и ще ти го дам.

С любов от мен -

желая ти прекрасен ден!!!

© Y. Panda Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??