11.05.2020 г., 9:39 ч.

Мисия "Живуване" 

  Поезия » Философска
592 2 2

Мисия: "Живуване"
 

Едно пътуване
променя...
...Безспорно всяко.
Но има и едно
важно много.
Онова, което
към себе си
ще тръгнеш -
Изолиран от света
околен, външен.
Дали имаш мисия,
избори можеш ли да правиш?
Или всичко е предопределно
и следваш просто "интуиция"?
Казват, че от там никой се не връща.
Тръгнеш ли веднъж
пътуването
няма крайна спирка.
И никога не свършва.
Потъваш
в изолация и себепознание.
Но какво ти знание?
Повече ли знаеш,
то знаеш, че не знаеш...
Багаж не трябва.
Просто тръгвам.
Ще се върна.
Но нека първо се намеря!
 

А.А.

 


https://www.youtube.com/watch?v=ETkMcOivjbo

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??