21.07.2017 г., 10:14 ч.

Мислено отивам 

  Поезия » Друга
243 0 0

Мислено отивам далеч

в Безкрайността на желанието.

Сега и пак. Къде?

Безкрайността ме носи

неуморимо, необратимо!

Желанието умира!

Неотвратимо, неуморимо.

Къде съм? Сънувам! Бленувам!

Далеч съм от всичко!

 

© Асен Всички права запазени

без заглавие писано 198...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??