21 июл. 2017 г., 10:14

Мислено отивам 

  Поэзия » Другая
242 0 0

Мислено отивам далеч

в Безкрайността на желанието.

Сега и пак. Къде?

Безкрайността ме носи

неуморимо, необратимо!

Желанието умира!

Неотвратимо, неуморимо.

Къде съм? Сънувам! Бленувам!

Далеч съм от всичко!

 

© Асен Все права защищены

без заглавие писано 198...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??