21.05.2022 г., 9:57 ч.

Мисли... 

  Поезия » Друга
454 0 0

"Ако обичаш малко пате,
пусни го да плува и да се отдалечи...
Ако то не се върне,
това не означава,
че не те обича,
а че просто те пази в сърцето...
Но ако се върне 
някой ден като лебед
и пърхащо щастливо с криле...
Значи обичта му е растяла 
с всяка изминала година
през цялото си
израстване още от дете..."
   

  Ивана  Асенова Джерманска
🦆🦢

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??