22.06.2007 г., 16:27 ч.

Мисли за човека 

  Поезия
2078 0 0
1. През целия си живот в ума си човек може да запази над един милион спомена, но само един успява да съхрани в сърцето си.
2. Девствеността е дадена, за да се загуби.
3. Девствеността винаги се губи от човек с красиви очи и сладки лъжи.
4. Любовта не е коварна, но хората непрекъснато петнят името й.
5. За да станеш човек, трябва да разбереш какво е "Човека"!
6. Всяко начало си има край и всеки край си има начало.
7. В мислите си човек никога не е сам.
8. Възрастта не определя акъла на човека.
9. Човек е достатъчно умен, за да поправи някоя грешка, но е достатъчно глупав за да я повтори същата.
10. Мечтата е пътят пътя към реалността.
11. Човек не оценява това, какво има, а какво е загубил.
12. За да пречисти съвестта си, човек винаги обвинява някой друг, но не знае, че по същата причина другият обвинява него.

© Йовка Пенкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??