6.11.2015 г., 23:12 ч.

Мисли за любовта 

  Поезия » Любовна
235 0 0

 

Мисли за любовта,
(след един филм)

 

Видях Каренина и Вронски,
изпълнени до край с любов,...
и чувствата им в дози конски,
а и трагичния им послеслов!

 

Туй бе една любов голяма,
тя с блясъка ги заслепи...
Но Ад, която после стана,
и Рая им  се изроди!

 

Докато нямаха проблеми,
и бяха само в своя свят,
цъфтяха като хризантеми,
и всичко покрай тях бе цвят!

 

Но щом се вкопчиха в живота -
красивата любов умря,
Те стъпиха на ледохода
и огъня им изгоря!

 

Човек щом с Делника се смеси
и грижите го закълват,
издига свойте интереси,
и рязко сменя своя път!
28.12.2012г.София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??