12.04.2016 г., 20:00 ч.

Мисли за мен и прехода 

  Поезия » Философска
265 0 0

Пролет вън, есен в душа

и неволно храма в нея руша

и на живота ми цялата красота,

уви, ще падне в пропастта.

 

Днес ни има, утре - не

и това не е добре,

но що можем да поправим,

та поне подредена държава да оставим?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??