7.09.2007 г., 16:27 ч.

Мисля 

  Поезия
577 0 1
В минутите, когато просто мисля,
във времето на мойта самота,
онова море в съзнанието ми плиска
движение, хора, суета.


През призмата на мойте мисли прекомерни,
където живея, обичам и крещя,
мразя я, мразя тази моя старост,
в която си удавих младостта.


Скътани в душата тези мисли,
искат хаоса в ред да облека.
Мразя, мразя, когато мисля
във времето на мойта самота.

© Пепп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Скътани в душата тези мисли,
    искат хаоса в ред да облека.
    Мразя, мразя, когато мисля
    във времето на мойта самота.
    ...
    Поздрави!
    Хареса ми!
Предложения
: ??:??