6.05.2007 г., 0:48 ч.

Мисля без покой за тебе 

  Поезия
543 0 9
Мисля без покой за тебе,
сърцето ще се пръсне - бий!
Понечвам със ръка да те погаля,
душата ми от щастие ще се взриви!

Появяваш се в съня ми като сянка,
не смея да мигна дори,
а сутрин не мога да стана,
за да съм с тебе в съня щастлива!!!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??