10.03.2009 г., 23:50 ч.

Мисля, че обичам 

  Поезия » Любовна
1070 0 2

Плача със сълзи, които бавно ме убиват.
Плача, но болки сърцето ми раздират.
Плача за нещо, което няма да го имам.
Плача за любов, която не разбирам.

Мислех, че съм спряла да те желая.
Мислех си, че мога да забравя.
Спомените в миналото да оставя
и малкото, което ми остана, да запазя.

Твоето име -
име, което трудно изричам,
име, което любов наричам,
име, което искам с думи да събличам,
име на човек, който мисля, че обичам.

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??