14.02.2008 г., 9:49 ч.

Мисля за теб дори и насън 

  Поезия » Любовна
904 0 0
Казвал ли съм ти някога
колко красива си ти,
когато гледам твоите очи,
единственото, за което мога да мисля, са твоите коси,
никога не ще те забравя,
защото съм пристрастен към теб,
и не мога да се овладея,
дори и на хиляди мили от мен,
аз желая да те имам в обятия си,
когато си до мен - имам всичко,
не мога да мисля за нищо друго, освен за теб,
ти си живецът, който ме държи жив,
ти си енергията, от която има нужда моето тяло,
затворя ли очи - ти си пред мен,
посегна ли към теб - теб те няма,
......................................................
събуждам се и всичко е било насън,
ти си до мен, а това е всичко.

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??