9.12.2018 г., 22:13 ч.

Мистерия 

  Поезия » Друга
369 1 2

Колко пъти

за да намерим себе си -

губим се сред страхове,

болка, съмнения и

кръстопътища.

 

Правилата се губят,

огъват се.

И се разрушават...

Идеалът губи се в

реалност.

 

Раните тлеят и не зарастват.

След дълга битка

неприключила...

 

И как звучи като незрялост

истината -за другата

реалност!

 

09.12.2018

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??