20.06.2007 г., 18:56 ч.

Мистър Звездичка 

  Поезия
739 0 10

  В  моя дом  отново блесна.
  Роди се мъничка звездичка -
  детенце с неземна красота
  и пълна със любов душичка.
 
  Говори ни на своя си език,
  казва "Чао" със ръчичка.
  Наред целувчици раздава,
  той Мистър е Звездичка.

  Боже мили, толкоз благодат
  ти изсипа над дома ми!
  Моля се за всички нас,
  да пазят ангели съня ни.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??