5.05.2010 г., 21:14 ч.

Мисъл една... 

  Поезия » Философска
466 0 2

Ако си мислиш за мен,

както аз за теб,

тогава бързо ме вземи

и в прегръдките си

мен задуши...

 

Ако аз съм принцесата,

то ти ще си принца

и заедно ще можем

и ще осъществим

и най-съкровените си желания...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??