31.08.2007 г., 14:09 ч.

мисъл-смисъл 

  Поезия
448 0 4

Мисъл - Смисъл


Импулс на ума -
                                                    ражда се Мисъл.

С мисъл вървим -
                                                    за добро или зло?

Има ли Смисъл?
                                                ... вечният въпрос

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??