Aug 31, 2007, 2:09 PM

мисъл-смисъл 

  Poetry
453 0 4

Мисъл - Смисъл


Импулс на ума -
                                                    ражда се Мисъл.

С мисъл вървим -
                                                    за добро или зло?

Има ли Смисъл?
                                                ... вечният въпрос

© Бина Влади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??