30.06.2010 г., 14:33 ч.

Мисъл за чувството 

  Поезия
473 0 0

Полъх, с движения недоловими,

минават бързо и изтръпваш.

Нищо в тебе не са променили,

а се чудиш как да ги изтръгнеш.

И без да се натрапват много,

в гърдите скрито ги усещаш.

Трудно ще им кажеш сбогом,

ако мислите за чувство те подсещат.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??