4.01.2008 г., 14:55 ч.

Мисълта за теб 

  Поезия » Любовна
618 0 0

Как искам да те  докосна, но вятърът ме спира.

Притиска ме до себе си.

Къде си ти, мое стъклено видение.

Балконът ми замръзна от мисли за теб, а ти си бил близо до мен.

Обръщам се, всичко е снежно...

Ръцете ми се стопиха, когато те видях.

Ти си толкова нежен, че аз се превърнах в огъня за теб.

Топлиш ме като се допра до теб, галиш ме като тръпка, но париш ме от любов.

Замислих се.

Почудих се за миг и осъзнах, ти си моята страст,  която  е написана върху лист хартия.

Гледам те, усещам те, премръзнала съм от любов по теб.

Ще те погледна отново и ще ти кажа - това не е сън.

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??