27.02.2008 г., 19:13 ч.

Митично-хумористично 

  Поезия » Хумористична
645 0 6
Невъзвратими са нещата
от нашия живот...
След пролетта настъпва лято
и всичко е любов...

Законите на битието
сами си ги творим.
Слънцето за всички свети.
Пожарът почва с дим...

Сами каквото си направим,
каквото сътворим,
към бъдещето все дерзаем...
Авторитет градим...

Но истината е една.
Нас Бог е сътворил.
Всеки има си съдба.
Зад нея се е скрил...

От тъмните води на Дунав
роди се този мит:
Целунатият е целунат,
а битият е бит!

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??