3.01.2024 г., 6:44 ч.

Митове легенди 

  Поезия » Любовна
154 0 0

Затвори  очи пред  целувките ни грешни
 огледало гледа в тях, мигове обръща в легенди!
 Те ще търсят скритите ни  сладки тайни
 винаги да дават,  спомени безкрайни!

Щом очите си отворим, легендите ще  ни целуват
 чудни фрески   в нас,  на живо ще рисуват
спомени и мигове ще разказват с думи
 очите  мит видяха,  грях  как нежно люби!
 

© Найден Тихомиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??