Затвори очи пред целувките ни грешни
огледало гледа в тях, мигове обръща в легенди!
Те ще търсят скритите ни сладки тайни
винаги да дават, спомени безкрайни!
Щом очите си отворим, легендите ще ни целуват
чудни фрески в нас, на живо ще рисуват
спомени и мигове ще разказват с думи
очите мит видяха, грях как нежно люби!
© Найден Тихомиров All rights reserved.