14.12.2018 г., 13:23 ч.

Миза 

  Поезия » Друга
530 9 19

Ще я срещнеш в окадени барове.
Тежък грим и пайети. И пот.
Алкохол. Лед превърнала в зарове.
Комарджийка. Залага живот.

 

Ще се спреш. Скверна похот в очите ѝ
ще те блъсне. Парфюм. И хилеж.
Ако нищо не питаш за дните ѝ,
тя ще вземе, каквото дадеш.

 

А когато поемеш, отдето си,
заплатил. Колко струва греха?
Ще прегърне до болка детето си.
И с парите ще купи елха...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??