12.07.2008 г., 12:13 ч.

Млада любов 

  Поезия » Любовна
487 0 3
Любовта е търпелива, любовта е разновидност,
а каква е нашата любов - изразена истина ли?
Без да достига до трагедии може да заплаче
или да пречупи любовта, имам теб, любима.

Времето излекува многото ни рани,
но нямаше да ги изтрие от паметта ни.
Но ще ги задържим, ще останат заедно,
ще ги вземем през времето, ти и аз.

Макар че сме твърде млади и още учещи се,
за нас, нашият свят е днес,
в моето сърце, винаги ще те обичам,
и в моето сърце ще си завинаги.

Колко дни отминаха, както времето лети,
ще се променим, ще узреем и винаги ще растем нагоре.
Но когато израстем, ние ще се върнем към спомените.
Има едно нещо, което винаги ще знам.

Моята любов към теб никога не ще бъде несигурна,
никога не ще спре, затова, че винаги ще е истинска.
С любовта идва търпението, но си струва чакането.
Сподели моята безкрайна любов към теб.

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубаво! Очакването е вълнение, подклаждане...
  • и емоция и прозрение...струва си чакането...
    с обич, Пацо...нагоре вървиш.
  • Времето излекува многото ни рани,
    но нямаше да ги изтрие от паметта ни.
    Страхотно прозрение! Поздрави!
Предложения
: ??:??