13.02.2008 г., 14:23 ч.

Млади 

  Поезия » Бели стихове
446 0 0


Тъй млади и диви сме -
свободни като птици.
Трябва да празнуваме
своето лудешко време.
Всеки ден, всеки миг -
свободни сме.
Е, малко зависими, но дори
в гроба няма независимост.
Чакам ви на масата с вино -
да полеем своето блаженство.
На дансинга танцувам -
хайде, да се забавляваме.
В кръчмата гозбите редят -
нека скромни да не бъдем.
Тичам като вятъра в тревата -
тръгнете с мен,
тонуса да вдигнем!
А адреналинът?!
Увеличавам скоростта и
кръвта ми закипява,
лудостта ме завладява, уау!

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??