27.06.2007 г., 23:38 ч.

Млади Времеубийци 

  Поезия
497 0 1
Нека бъдем алтернативни,
нека дишаме само, когато ние поискаме,
да откъснем звездите от робата на Небето,
да се закичим с тях...

В балон от сигурност ще се свием,
нанякъде ще тичаме...
Бързо...
Дъхоспирателно...
Безцелно...
Политащо...

Скритите помисли да отключим...
Обноските да съблечем,
А етиките, те са за бутилки!

Нека бъдем алтернативни, мила,
нека дишаме, докато дробовете ни,
като от платно направени все още могат
и нека се обичаме мълчаливо, мили...
Нека!

... Защото млади времеубийци сме...

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Малко не разбрах какво значи "алтернативни", всеки човек, дух е алтернативен. Общо взето ми допадна обаче. Хенри
Предложения
: ??:??