3.11.2018 г., 20:09 ч.

Мм 

  Поезия » Любовна, За деца
608 0 1

Утро е, ден грее

Усмихвам се, студено ми е

И смея се, нещастен съм

Без теб Любов, аз нищо съм

Но щом решила си, избягай

След теб и аз да се затворя

В черупка здрава зад усмивки,

Безразлични, студени

Маскиран с грим и суета

За Теб Любов, морето ще преплувам

без теб, и в локва малка

чувствам се в беда!

© Martin Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Посвещавам тези редове , на една Уникална жена, едно мило момиче което обича безкористно , и лично на мен Тя ми даде страхотен житейски урок ...
    На Доника
Предложения
: ??:??