10.02.2017 г., 1:32 ч.

*** 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
519 2 6

***

Мълчалива нощ

нежността ти играе си с косите ми

ръцете ми прегръщат душата ти

не само ти си мой и аз съм твоя

на любовта сме двамата...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??