8.04.2015 г., 23:10 ч.  

MMXV 

  Поезия » Друга
1052 0 0

 

The day we've just met the sorrow

my immortality was so important.

All the creatures I sell or borrow

will rule over only one instant.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??