16.08.2008 г., 13:35 ч.

Много искам... 

  Поезия » Любовна
751 0 10


Воална е вечерта,
вълните
на скалистия бряг
нежно шептят...
Щурчета
в тревата тихо
припяват.
Да те стигна,
протягам ръка -
усещам топлина,
перлена светлина
ме облива,
почти те докосвам...
И от това съм
щастлива.

Много искам
поне насън
да те виждам...


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??