2.12.2014 г., 7:49 ч.  

Много по-влюбена в теб 

  Поезия » Любовна
678 0 1

Влюбена съм в Декември.
Много по-влюбена в теб.
И в коледното време,
и в късчетата лед.

 

Влюбена съм до полуда,
в огъня, в камината.
Повече в прегръдките ти,
сгряващи ме в зимата.

 

Влюбена съм във виното,
в лампички и светлини.
Двойно в това да те имам
през целите нощи и дни.

 

Влюбена съм в книгите,
в това да лежа и чета.
Но повече в миговете,
когато не ме оставяш да спя.

 

Влюбена съм в Декември.
Много по-влюбена в теб.
В това да те  обичам,
в всеки нов ред и куплет. 


Р. Братанова

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Едно голямо браво от мен! В писането ти личат и старанието, и талантът ти!
Предложения
: ??:??