9.06.2008 г., 6:01 ч.

Много повече 

  Поезия » Любовна
501 0 2

Виждам твоята усмивка

и от нея сърцето ми пее.

Сякаш не си далеч от мен,

а още в прегръдките ти лежа.

Още чувам как сърцето ти лудо бие

от вълнение, когато те целувам.

Не ми стига час или два с теб,

нужно ми е повече, много повече.

Искам да бъда с теб, до теб,

нито за миг да не бъда далеч от теб!

 

Гр. Хасково

07.06.2008 г.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??