Многоточие
Не вярвам, че смъртта
е на Живота точка.
Творецът обеща
на чистите отсрочка!
Не вярвам, че смъртта
въпрос е твърде труден.
Небесният Баща
приготви Рая чуден!
Не вярвам, че смъртта
е толкова ужасна.
След мрака на нощта
трепти Зора прекрасна!
Възможно е смъртта
триточие да бъде –
завръщане мечта
при Бог – в Дома отвъден!...
© Бòгумѝл Шàар Всички права запазени