30.09.2015 г., 7:37 ч.

Многоточия 

  Поезия » Философска
288 0 6


Неказаните думи как болят,
превръщат ни живота в многоточия,
безумни мисли на сергия ги редят
поставили цена - „Надскочих себе си…“
И всеки ден множат се точките,
но познавачите са все по-малко
натрупаният гняв разпъва ни, клокочи
готов да ни взриви отвътре. Жалко.
Едва ли някой иска да покаже
на хората и себе си какъв е всъщност
надяваме се други да докажат
и да поставят точката, макар и късно.

© Мая Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??