Sep 30, 2015, 7:37 AM

Многоточия 

  Poetry » Phylosophy
289 0 6


Неказаните думи как болят,
превръщат ни живота в многоточия,
безумни мисли на сергия ги редят
поставили цена - „Надскочих себе си…“
И всеки ден множат се точките,
но познавачите са все по-малко
натрупаният гняв разпъва ни, клокочи
готов да ни взриви отвътре. Жалко.
Едва ли някой иска да покаже
на хората и себе си какъв е всъщност
надяваме се други да докажат
и да поставят точката, макар и късно.

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??