26.09.2023 г., 15:53 ч.

Множат 

  Поезия
128 0 0

множат ли се 

успешните 

животи - 

 

завижда се 

на бързи 

обороти

 

успешните 

животи са 

богатства 

 

и не допускат - 

завист 

да 

злорадства

 

... 

 

опира 

всичко до 

себичността 

 

до яростта 

и до 

ненавистта 

 

... 

 

но и за кой ли път 

любов 

е цярът 

 

за да не се 

коварствата 

повтарят

 

 

 

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??