По колко начина аз мога
тялото ти да мечтая,
а по колко още не мога
с него да спра да си играя!
Ако се събудя от страстта ти,
ще моля пак за онзи миг,
в който, мисля, любовта ни
се превръща в нещо доста шик...
Какво това по теб е, дреха,
нима не си съблечена...
откакто се роди в човека,
на огъня ми си обречена...!
Модерен вик, модерен миг
е, когато те усещам,
всеки поглед за мен си е трик,
магия си, дете горещо!
© Тони Главоногов Всички права запазени