В чужди ласки не търси утеха!
Те са като модна дреха.
Със нея се гордееш кратко...
За малко само ти е сладко.
Започне ли да ти пристяга
с походка крива те излага...
И бързо бъркаш в гардероба
да вадиш старата си роба.
Може тя да не е модна,
но е винаги удобна.
Спокойно нощем ще заспиваш,
без в раните си спирт да втриваш...
А всичко е така човешко,
може да е малко грешно...
За кратко само - лошо няма
да си направиме реклама.
И с модната си дрешка - новата,
да се изфукаме пред хората!...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени