15.07.2007 г., 11:20 ч.

Мое море 

  Поезия
770 0 0
 

Мое море


                                                      Море синьо и потайно,

                                                      море дълбоко и безкрайно,

                                                      за мен ти си небосвод,

                                                      път към новия, щастлив живот.


                                                     Ти извор си на моето творение,

                                                     ти си моето дълбоко вдъхновение,

                                                     ти бликаш от любов безкрайна,

                                                     в живота светлина си ти сияйна.

© Петя Белчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??