1.09.2023 г., 14:30 ч.

Мое море 

  Поезия » Философска, Гражданска
327 0 1

                                      Мое море

 

 

Дойдох при теб мило мое Черно море,

обещах ти че ще дойда, ще се завърна.

С теб сме заедно отдавна, още от дете,

казах ти че при теб аз отново ще се върна!

 

Да те погаля и да помилвам твоята вода,

а ти да ми изпращаш вълна' след вълна '.

И искам те, цялото Черно море да прегърна,

дойдох пак при теб, отново да те зърна!

 

А слънцето ни изпраща своите лъчи,

те отразяват се в теб сякаш са звезди.

Блестят едни малки слънчеви искри,

гонят се по вълните, виждам техните игри.

 

Пак дойдох при теб сам, без любовта,

ти ме разбра отново, изпрати ми вълна '.

Сам съм пак без моите мили синове, деца,

но останала е в мен вярата и надеждата!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??